Consult

Na het maken van een afspraak krijgt u een intakeformulier toegemaild dat invult en retourneert. Het consult bestaat uit een kort gesprek, waar dieper wordt ingegaan op uw klachten,  een polsonderzoek om de energie van de organen en uw energetisch beeld te bepalen, een tongonderzoek om het verteringsproces te beoordelen en een buikonderzoek om de mobiliteit van uw buikorganen in kaart te brengen. Vervolgens worden er, op een pijnloze manier, op de handen en voeten 80 -100 acupunctuurpunten gemeten met Electro Fysiologische Diagnostiek (EFD). Door middel van EFD wordt het functioneren van uw organen in kaart gebracht. Daarnaast wordt met EFD uw reactie op voeding, vitaminen, mineralen, kruiden en overige middelen inzichtelijk.

Na het maken van een afspraak krijgt u een anamneseformulier toegemaild dat u invult en retourneert. Of klik op onderstaande link om het formulier direct in te vullen:

De betreffende link eerst downloaden, invullen (het BSN niet invullen) opnieuw opslaan als PDF en verzenden,  naar info@mesologieclemensverkouter.nl